اقامت دائم (كار- تحصيل- زندگي) براي نيروهاي ماهر به استراليا(Skilled Migration)
مقدمه
کشور استرالیا با 20 میلیون نفر جمعیت هم اکنون از نرخ بیکاری 5/4در صد برخوردار است. اقتصاد این کشور در بخشهای خدمات، کشاورزی و دامپروری و همچنین صنعت فعال است و بازار کار این کشور با توجه به نرخ پایین بیکاری نیاز مبرمی به نیروهای متخصص دارد .به همین منظور دولت استرالیا با تنظیم قوانین لازم هرساله اجازه ورود تعداد زیادی از نیروهای متخصص را از سایرنقاط دنیا به این کشور میدهد. هم اکنون بین 200 تا 250 هزار نفر نیروی کارخارجی بصورت موقت و یا دائم سالانه به اين كشور وارد ميشوند.
نیروهای متخصص و با سابقه اي كه شغل آنها در ليست مشاغل مورد نياز دولت استراليا آمده باشد اين فرصت را دارند كه براي حضور (كار- زندگي- تحصيل) در اين كشور از گزينه هاي موجود بصورت دايم يا موقت استفاده نمايند. اين افراد براي استفاده از اين گروه ويزاها كه در سيستم امتياز بندي قرارگرفته و در اين بخش قصد داريم به آنها اشاره نماييم، مي بايستي دارای تخصص و مهارت لازم (High skilled) بوده و سن آنان کمتر از 50 سال باشد تا بتوانند باعث رشد و ترقی اقتصاد استرالیا شوند و علاوه برآن بتوانند حداقل امتياز لازم را هم كسب نمايند. مطالبی که دراین خصوص ارائه میشود با توجه به آخرین تغییرات صورت گرفته در قوانین اقامتي و مهاجرتي استراليا بوده و مرتباً به روز مي گردد.
توجه داشته باشيد كه شما قبل از آنكه بتوانيد در سيستم امتياز بندي قرار بگيريد بايد مواردي كه تحت نيازهاي اوليه در بخش ذيل به آن اشاره ميشود را داشته باشيد.
نیازهای اولیه
 
  • Invitation to apply: هنگامی میتوانید درخواست خود را به طور رسمی آغاز کنید که برای این کار از شما دعوت شود که این دعوت پس از پر کردن درخواست شما در محدوده زمانی مناسب خواهد بود. این دعوتنامه شامل اطلاعات کافی برای انجام مراحل درخواست شما میباشد. برای درخواست ویزا بایستی به صورت آنلاین اقدام شود که پس از این کار، در دعوتنامه مربوطه لینک مربوط به درخواست آنلاین فرستاده خواهد شد.
  • Age: موقعی که برای درخواست دادن دعوت میشوید، بایستی کمتر از 50 سال سن داشته باشید.
  • English language: بایستی تسلط شما بر زبان انگلیسی در حد قابل قبول باشد. برای واجد شرایط بودن زبان انگلیسی، بایستی حداقل نمره 6 را در هر یک از چهار مهارت امتحان IELTS کسب نمایید. در برخی از شغل ها به دلیل نوع کار و مهارت مورد نیاز، احتمال اینکه کارشناس و مسئول ارزیابی، نمره بالاتری را در رابطه با کار تخصصی مربوطه طلب کند، میباشد.
  • Nominated occupation: بایستی درخواست و نام نویسی شما برای شغل و حرفه ای باشد که با تحصیلات، مهارت ها و مدارکی که دارید سازگار باشد و شغل انتخابی شما در لیست شغل های مورد نیاز استرالیا باشد.
    Your nominated occupation must be on the Skilled Occupation Lists (SOL). More details about the SOL are available from the department’s website www.immi.gov.au/skilled/sol
    Further information about SkillSelect is available at www.skillselect.gov.au
  • ارزیابی مهارت و تخصص مورد نیاز (Skills Assessment): قبل از اینکه برای رفتن به استرالیا دعوت شوید، بایستی مهارت های مرتبط با شغل درخواستی شما، توسط کارشناسان و مسئولین ارزیابی، مورد تایید قرار گرفته باشد. لازم بذکر است به غیر از مهارت هایی که مورد ارزیابی و تایید قرار گرفته اند، ممکن است برای شغلی که مدنظر دارید احتیاج به ثبت نام و License هایی داشته باشید.
    Information on licensing, registration, industry associations and a number of other skills recognition topics is available from the department’s website www.immi.gov.au/asri/
مدارکی که برای ارزیابی احتیاج است، بایستی هنگامی که دعوت به اقدام رسمی میشوید، موجود باشد.
سیستم امتیاز بندی
 
  • امتياز براي سن (Age)
    Point Age
    25  18-24 years
    30  25-32 years
    25 33-39 years
    15  40-44 years
  • امتياز زبان
    Point Standard
    20 نمره حداقل 8 در هر باند از IELTS
    10 نمره حداقل 7 در هرباند از IELTS
  • سابقه كار
    Point
    5 3 سال سابقه كار مرتبط با نام نويسي شغلي (Nominated Occupation)و يا مشاغل نزديك به آن در 10 سال گذشته.
    10 5 سال سابقه كار مرتبط با نام نويسي شغلي (Nominated Occupation)و يا مشاغل نزديك به آن در 10 سال گذشته.
    15 8 سال سابقه كار مرتبط با نام نويسي شغلي (Nominated Occupation)و يا مشاغل نزديك به آن در 10 سال گذشته.
  • سوابق تحصيلي: بسته به تاييد منابع رسمي (در ايران و استراليا) تا مقطع فوق ليسانس از 10 الي 15 امتياز متفاوت مي باشد.
  • امتياز زبان مادري (فارسي): حداكثر 5 امتياز مشروط به تاييد مراحل و ارزيابي هاي لازم در استراليا.
  • امتياز از همسر:
    حداكثر 5 امتياز به شرط آنكه همسر متقاضي اصلي داراي شرايط ذيل باشد:
    • نيازهاي پايه اي كه ازآنها نام برده شد را داشته باشد.
    • نام نويسي شغلي و ارزيابي مهارتي خود را با موفقيت به انجام رسانده باشد.
  • نام نويسي شغلي ايالتي و يا منطقه اي: بين 5 تا 10 امتياز براي متقاضي خواهد داشت ولي مشروط به اخذ تاييديه ها و طي مراحل لازم با توجه به شرايط اقدام كننده.
توجه: نمره قبولي براي ويزاهاي اين گروه در حال حاضر 60 مي باشد (pass mark=60). در تايمهاي مختلف ممكن است اين نمره تغيير كند.
طبقه بندي ويزاها(Categories):
  ويزاهاي اين گروه به دو دسته موقت و دائم ، همچنين اقدام بصورت مستقل (Independent) و يا داشتن حامي (Sponsor) تقسيم ميشوند كه متقاضيان بسته به شرايط و اهداف شغلي كه دارند ميتوانند مسير خود را در اين زمينه انتخاب نمايند. علاوه بر اين انتخابهاي ديگري براي كسب اقامت استراليا وجود دارد كه خارج از سيستم امتياز بندي بوده و مسيرهاي متفاوتي را طي مي كند.
خدمات قابل ارائه از طرف آژانس پارس
 
  • كمك به متقاضيان براي كسب و يا تقويت مهارت و دانش زبان انگليسي به عنوان اولين و مهمترين گزينه منطبق با نيازهاي اعلام شده در ويزاها. خدمات قابل ارائه در اين قسمت به شرح ذيل مي باشد:
    • ارزيابي و تعيين سطح اوليه (پايه) و برگزاري آزمونهاي آزمايشي IELTS.
    • دادن برنامه آموزشي و مانيتوركردن پيشرفت متقاضي توسط مؤسسه.
    • در اختيار قرار دادن منابع الكترونيكي و خود آموز.
    • معرفي استاد و برگزاري كلاسهاي فشرده.
    • مشاوره و راهنمايي براي ثبت نام آزمون IELTS در ايران و خارج از ايران.
  • ارزيابي اوليه شرايط متقاضيان با توجه به شرايط مختلف ويزاها در اين گروه.
  • اطلاع رساني شرايط مختلف ويزاها در قالب جلسات مشاوره اي و يا كارگاههاي تخصصي.
  • كمك به متقاضيان در طراحي برنامه كاري (Action plan) براي كسب شرايط لازم در طي يك بازه زماني معين(مشمول آندسته از متقاضيان كه در حال حاضر واجد شرايط نيستند).
  • ارائه خدمات ذيل به آندسته از متقاضيان كه واجد شرايط هستند (از نظر زبان، سابقه كار، تحصيلات، مهارتها، گواهينامه ها، سن... )
    • تطبيق شرايط متقاضي با شرايط ويزاها و ارائه پيشنهاد و راه حل.
    • كمك به متقاضي در نام نويسي شغلي و جمع آوري مدارك.
    • كمك به متقاضي در ارزيابي مهارتي.
    • كمك به متقاضي در تكميل و ارسال پرونده.
    • جستجوي فرصتهاي ايالتي، منطقه اي و يا پيشنهادات كارفرمايي و معرفي آنان به متقاضيان.
    • ارائه خدمات حضوري در دوشهر Brisbane و Sydney استراليا (استقرار، كاريابي).
علاقه مندان جهت ثبت نام و تشكيل پرونده مي توانند با تكميل فرم ارزيابي در سايت اطلاعات خود را براي ما ارسال و يا اينكه رزومه خود را براي ما ايميل نمايند و جهت كسب اطلاعات بيشتر با مؤسسه تماس حاصل نمايند.
تلفن تماس : 3-6085221(511)
ساعت تماس: شنبه تا چهارشنبه 8:30 الی 16 | پنج شنبه 8:30 الی 13